Opće informacije

Mjesto održavanja kongresa

KRAŠ Auditorium

Ravnice 48

10 000 Zagreb


Tel: +385 (1) 2396 128, +385 (1) 2396 191


www.kras.hr

 

KRAŠ Auditorium nalazi se u modernoj poslovnoj zgradi KRAŠ u Zagrebu. Javnim gradskim prijevozom odlično je prometno povezan s centrom Zagreba, a za one koji dolaze automobilom, u blizini se nalazi veliko parkiralište. 

Kako do “KRAŠA”?

Automobil (pogledajte kartu)

 

Javni prijevoz

Kongresni centar izravno je povezan tramvajskim linijama broj 4 od Glavnog kolodvora, 5 i 7 od Autobusnog kolodvora te 11 i 12 od Trga bana Josipa Jelačića. Najbliža tramvajska stanica kongresnom centru su “Ravnice”.

Sve aktualne informacije o voznom redu i eventualnim promjenama možete provjeriti na aplikaciji ZET info.

Zrakoplov

Zagrebački električni tramvaj (ZET) ima liniju 290 koja prolazi kroz dvije tarifne zone i zaustavlja se na 20 autobusnih stajališta. Polasci su na rasporedu svakih 35 minuta. Prvi polazak radnim danom i subotom sa Kvaternikovog trga bit će u 04:20 sati, a nedjeljom u 05:20 sati, dok će tijekom cijeloga tjedna zadnji polazak iz Velike Gorice biti u 00:15 sati. Vozni red dostupan je na poveznici.

 

Tvrtka „Pleso prijevoz d.d.“ službeni je prijevoznik na liniji od Zračne luke Franjo Tuđman Zagreb do Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Red vožnje autobusa je prilagođen redu letenja zrakoplova. Cijene i red vožnje autobusa možete pronaći na poveznici

 

Dodatna opcija je taxi usluga u zoni Dolaska putničkog terminala. Okvirne cijene za pojedine rute možete pronaći na poveznici.

Službeni jezici kongresa

Službeni jezici kongresa su hrvatski i engleski jezik. Nije osigurano simultano prevođenje.

 

Bodovanje sudjelovanja na kongresu

Sudjelovanje na kongresu će biti bodovano svim članovima Hrvatske komore medicinskih biokemičara s plaćenom kotizacijom prema Pravilniku o trajnom usavršavanju magistara medicinske biokemije HKMB.

 

Bodovanje autorima postera bit će provedeno na sljedeći način:

  • Prvi autor postera: 3 boda
  • Ostali autori postera: 3 boda / broj autora 

 

Potvrdnica o sudjelovanju

Potvrdnica o sudjelovanju dostavit će se u elektroničkom obliku na mail adresu sudionika, a nakon podmirenja svih dugovanja prema organizatoru kongresa.

 

Garderoba

Dostupna je garderoba za sve sudionike kongresa.

POD POKROVITELJSTVOM